به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی،

هفتمین نشست تخصصی مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌ها برگزار شد

11579 Views

هفتمین نشست تخصصی مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، چهارشنبه 6 دی‌ماه 1402 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر افکانه، مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت عتف برگزار شد، نظام جبران خدمات در آموزش عالی؛ با تمرکز بر احکام کارگزینی بررسی شد.

در ابتدای جلسه دکتر جعفری، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی ضمن عرض خیرمقدم به مدیران و متولیان حوزه منابع انسانی حاضر در نشست و همچنین خوش آمد گویی به دکتر افکانه، مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت عتف و همکاران ایشان، از تلاش های متولیان حوزه منابع انسانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تشکر کرد.

در ادامه دکتر ذوالفقاری، معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، نیز با عرض خیرمقدم، عامل اصلی موفقیت هر سازمان را سرمایه انسانی آن سازمان یا مجموعه دانست، بدین معنا که اگر عامل انسانی در سازمان نباشد هر چه تجهیزات و امکانات به آن اضافه گردد، هرگز آن مجموعه به اهداف خود دست پیدا نخواهد کرد. در مقابل اگر ظرفیت‌های نیروی انسانی سازمان خوب شناخته شود حتی اگر آن سازمان امکانات محدودی در اختیار داشته باشد با خلاقیتی که در انسان ها است  به راحتی می توان به هدف خود برسد.

همچنین ایشان با اشاره به پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از ابزار پیشرفته جدید در سازمان ها، این موارد را موجب سهولت در کارها دانست و افزود: به عنوان مثال در سالهای گذشته با توجه به نبود ابزار پیشرفته‌ای مانند کامپیوتر، افراد مجبور بودند به پرونده فیزیکی کارکنان در سازمان مراجعه نمایند، اما امروزه با توجه به در اختیار داشتن سیستم های مختلف مبتنی بر فناوری دیگر نیاز به این اقدام نیست و به راحتی می توان اطلاعات مورد نیاز را استخراج کرد.

دکتر افکانه، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی وزارت عتف دیگر سخنران این نشست، ضمن آرزوی توفیق و سلامتی، از دکتر جعفری، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی برای میزبانی هفتمین نشست میران منابع انسانی تشکر کرد.

مدیر منابع انسانی وزارت عتف با اشاره به استقبال و مشارکت در نشست هفتم گفت: علاوه بر مدیران منابع انسانی حاضر در سالن قریب به 135 نفر از مدیران و مسئولان منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به صورت مجازی در این نشست حضور دارند؛ امیدوارم برگزاری نشست هفتم دارای آثار مثبت و موثر باشد.

ایشان تسهیل امور اداری را از اهداف برگزاری این نشست‌ها عنوان کرد و افزود: به تمامی سوالاتی که هم در جلسات قبل و هم در جلسه امروز در فضای مجازی مطرح خواهد شد، پاسخ داده می‌شود.

دکتر افکانه، تدوین چارچوب‌ها و الزامات تهیه سند برنامه ریزی نیروی انسانی، شناسایی چالش‌ها و تدوین فرآیند بازنشستگی کارکنان در حوزه آموزش عالی را از جمله دستاوردهای نشست‌های تخصصی پیشین مدیران منابع انسانی خواند.

در ادامه خانم سلمانی، معاون اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت عتف با بیان مسائل جاری در حوزه منابع انسانی و اهمیت آن، خواستار پیگیری تدوین سند برنامه‌ریزی منابع انسانی در دانشگاه ها و مراکز وزارت عتف شدن و در ادامه با عنوان مواردی چون بخشنامه جذب و به کارگیری نیروهای قراردادی در دستگاه اجرایی، قول پیگیری اخذ شناسه نیروهای فاقد شناسه مستخدم، بخشنامه به کارگیری نخبگان در دستگاه های اجرایی، بخشنامه به کارگیری نیروهای شرکتی سال 1402 و اهمیت ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی در سامانه پاکنا را مطرح کرد.

در بخش دوم این نشست کلیپ معرفی دانشگاه شهید برای حضار به نمایش درآمد و بعد از نمایش این کلیپ، دکتر جعفری گزارشی از وضعیت منابع انسانی، تعداد اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی، تعداد دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز مطالعاتی دانشگاه ارائه داد و توضیحاتی درباره پردیس مرکزی، شهید عباسپور  و پردیس زیرآب را معرفی کرد.

ایشان با برشمردن مهم ترین اقدامات مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی در یک ساله گذشته گفت: ارتقای چند جانبه ارزیابی عملکرد سالانه کارکنان محترم از طریق تدوین فرم های مربوطه به ارزیابی عملکرد و نصب تابلوهای مرسوم به کیوآرکد؛ تهیه و تدوین دستورالعمل سختی کار کارکنان دانشگاه؛ تهیه و تدوین دستورالعمل انتخاب کارمند نمونه دانشگاه؛ تهیه و تدوین دستورالعمل بکارگیری پرسنل شرکتی اداری؛ راه‌اندازی سامانه هوشمند مربوط به کلیه امور مربوط به نقلیه دانشگاه؛ شفافیت و نظارت مستمر بر خریدهای دانشگاه از طریق سامانه تدارکات دولت (ستاد) و همچنین راه‌اندازی زیر سیستم فرآیند بازنشستگی در سیستم چارگون از مهم ترین اقدامات مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی در یکسال اخیر هستند.

دکتر جعفری در پایان،اعلام آمادگی کرد تجارب حاصل از موارد فوق را در اختیار سایر دانشگاه ها قرار خواهند داد تا  شاهد بهترین عملکرد در حوزه نگهداشت و ارتقای بهره وری نیروی انسانی از سوی سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی آموزشی و پژوهشی باشیم..

در ادامه جلسه خانم تابش، کارشناس مسئول اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت عتف، با ارائه چند حکم کارگزینی رسمی، پیمانی و قراردادی، توضیحاتی در خصوص موارد مندرج در آیتم های حکم و اعلام فرآیند و نحوه بارگذاری و دریافت شناسه مستخدم کارکنان ارائه داد.

در پایان هفتمین نشست تخصصی مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه ها  اعضای شرکت کننده در جلسه و همچنین کاربرانی که به صورت آنلاین در جلسه شرکت داشتند پرسش های خود را مطرح نمودند که از سوی دکتر افکانه و سایر کارشناسان وزارت عتف به این سوالات پاسخ داده شد.

 


 

Share: