مراسم بزرگداشت رئیس جمهورِ شهید برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی امروز میزبان خیل کثیری از دوستداران رئیس جمهور شهید بود که گرد هم آمده بودند تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به دکتر جمیله علم الهدی همسر ایشان تسلیت عرض نمایند.
مراسم گرامیداشت شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی، یکشنبه ششم خردادماه به میزبانی هیأت رئیسه دانشگاه شهید بهشتی و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان و مدیران این وزارتخانه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، برخی از استادان و روسای دانشگاههای تهران، جمعی از مدیران آموزش عالی کشور، نمایندگانی از خاخامهای یهودی مقیم تهران و جمع کثیری از اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
رئیس جمهور شهید، خالصانه و متواضعانه و بیمنت خدمت کرد
دکتر زلفیگل، وزیر علوم در این آیین اظهار داشت: با اعلام خبر سانحه هوایی برای رئیس جمهور در هیئت دولت، همه متأثر شدند چرا که ایشان همواره به فکر مردم و منافع آنها بود. او درس بزرگی داد که مسئولان ملی نباید جز منافع مردم به فکر چیز دیگری باشند.
وزیر علوم گفت: آیت الله رئیسی رئیس جمهور شهید، یک خادم بی منت برای کشور بود. شهادت میدهم که ایشان برای خدمت به مردم سر از پا نمی شناخت و خالصانه و متواضعانه و بیمنت خدمت کرد.
زلفی گل با اشاره به اولین دقایق شنیدن خبر سانحه هوایی برای بالگرد رئیس جمهور اظهار داشت: باورش برایمان سخت بود.
وزیر علوم با برشمردن ویژگیهای اخلاقی آیت الله رئیسی خاطرنشان شد: مرد خدا بود و به معنای واقعی کلمه، حرف و عملش یکی بود، این سید جلیل القدر رفتارهایش انصافا خدایی بود.
وی افزود: در جلسات دولت می دیدم در هدایت جلسه، تصمیم سازی و تصمیمگیری جز منافع ملی و منافع مردم را لحاظ نمی کرد. خاطرم هست در مورد مسئله ای با ایشان صحبتی داشتم و عرض کردم اگر این تصمیم گرفته شود هم به نفع حضرت عالی و هم به نفع دولت است ایشان نگاهی کردند و گفتند دیگر این حرف تکرار نکنید، ما در تصمیم گیری ها فقط منافع ملی و منافع مردم را در نظر می گیریم نه منافع شخصی و دولت.
زلفیگل ادامه داد: آیت الله رئیسی یک پهلوان سیاسی بود؛ پهلوان در فرهنگ ما به کسی می گویند که در رقابت رعایت ادب، اخلاق، ایمان و تقوای سیاسی برایش اهیمت دارد اما قهرمان صرفاً پیروزی در رقایت برایش اولویت دارد.
وی تاکید کرد: رئیس جمهور شهید در طول خدمت، تحت هیچ عنوان مرزهای اخلاقی را رد نکرد. یکی از درسهای بزرگی که با ما آموخت این بود که صرفا برای رفع تکلیف کار نکنید، حصول نتیجه در گرو پیگیری است. خودشان به جد پیگیر بودند. در هیأت دولت با جدیت به افراد تذکر می دادند و بازخواست میکردند و بسیار حساس بودند.
وی با نقل قول ازشهید سلیمانی که «تا کسی شهید نباشد، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است»، تاکید کرد: در زندگی دنیوی کسانی که رفتار، گفتار و کردارشان شهیدگونه است لیاقت شهید شدن را دارند و شهادت نصیبشان می شود.
وزیر علوم افزود: این حادثه برای کشور سنگین است و یک ابرمرد را از دست دادیم، مردی که چترش به قدری باز بود همه افراد با علایق سیاسی مختلف را در بر می گرفت. به یاد دارم یکبار به ایشان عرض کردم با این شدت که کار می کنید سلامتیتان به خطر میافتد ایشان فرمودند: مردم به ما اعتماد کردند ما باید قدر اعتماد مردم را بدانیم؛ فرصت ها مثل ابر و باد می گذرد و نباید لحظهای را برای خدمت از دست بدهیم.
دکتر زلفیگل در پایان با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهدای خدمت، اظهار داشت: از مردم شهیدپرور کشورمان برای حماسه حضورشان تشکر مینمایم که قدرشناسیشان را به خادمان ملت در آیین خاکسپاری پیکر پاک شهدا نشان دادند. همچنین از جامعه فهیم، فرزانه و فرهیخته دانشگاهی برای قدرشناسیشان تشکر ویژه دارم. در تمامی دانشگاههای کشور مراسم خودجوش در حال برگزاری است و این نشان می دهد که کسی که برای خدا کار کند خدا او را عزیز می کند و عزت و ذلت دست خداست.
رئیس جمهور شهید همه را کنار خود میپذیرفت
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در این مراسم ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهور هشتم گفت: رئیس جمهور شهید همه را کنار خود میپذیرفت و پست و مقام تغییری در احوال ایشان ایجاد نمیکرد.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی ادامه داد: این شهید عنصر خستگی ناپذیری بود و این صفت موجب حیرت همگان بود. با وجود او انتخاب رئیس جمهور بعدی کار دشواری است؛ زیرا خدمت به مردم را ارزش میدانست و مردم برای او همواره مهم بودند.