رئیس دانشگاه شهید بهشتی در رویداد درهای باز و خطاب به پویندگان راه علم؛

برای موفقیت، تاثیرگذاری و برخورداری از مسئولیت اجتماعی، به علائق خود در انتخاب رشته توجه کنید

6119 بازدید

رویداد درهای باز دانشگاه شهید بهشتی، سه‌شنبه، ۶ شهریورماه همزمان با ایام اعلام رتبه‌های آزمون سراسری در تالار ابوریحان مرکز همایش های بین المللی برگزار شد.

در این رویداد که در دو بخش برگزار شد، جمعی از داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی زیر تراز 8 هزار و خانواده‌های ایشان از ساعت 8 تا 10 در نشست عمومی با حضور رئیس دانشگاه و روسای دانشکده‌ها شرکت کردند و با دانشگاه‌های شهید بهشتی و امکانات و زیر ساخت‌های آن آشنا شدند. مهمانان در ادامه براساس علاقه‌مندی  در نشست های تخصصی دانشکده‌ها حاضر شدند و ضمن گفت‌و‌گو با اعضای هیئت علمی، اطلاعات جامعی در خصوص رشته‌های تحصیلی دریافت کردند.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی درسخنانی با معرفی دانشگاه، فضای دانشجویی را برای دانش آموزان تشریح و در این خصوص به 2 نکته حائز اهمیت پرداخت و گفت: از دیرباز دانشجو در جامعه از جایگاه ویژه ای برخوردار بود تا جایی که در محافل و بحث‌های عمومی و اجتماعی خواهان ابراز نظر او بودند. امروزه هم شما باید از جایگاه دانش‌آموزی به جایگاه مسئول اجتماعی برسید.

وی افزود: رسالت و مسئولیت اجتماعی  با دانشجو بودن روی دوش شما قرار می گیرد و آینده براساس مسئولیتی که امروز بر عهده می گیرید شکل می گیرد. پس دانشجو علاوه بر درس خواندن از مسئولیت اجتماعی هم برخوردار است.

تعارض در انتخاب رشته نکته دیگری بود که دکتر آقامیری به آن اشاره کرد و گفت: گاه بین علائق دانش‌آموز، والدین و در نهایت رشته قبولی تعارض وجود دارد. اگر یک پزشک بی‌انگیزه تربیت کنیم به مراتب اثرات منفی آن بیشتر از فردی است که تحصیلات دانشگاهی ندارد. دکتر آقامیری به دانش آموزان در شرف ورود به دانشگاه توصیه کرد که در انتخاب رشته و علائق خود دقت داشته باشند که چه رشته‌ای دوست دارند و با آن آرامش می‌گیرند. او گفت: در ارزشگذاری بین رشته ها تفاوتی نیست. در هر رشته‌ای که با عشق و علاقه صاحبنظر شوید همان رشته بهترین و قوی‌ترین رشته است.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر جایگاه علوم انسانی در رشد و توسعه جوامع تصریح کرد: در حالی که متاسفانه علوم انسانی را دست کم گرفته ایم کشورهای موفق در حوزه علوم انسانی رشد و سرمایه‌گذاری کرده‌اند چرا که در غیر اینصورت نمی توانستند در صنعت، هوش مصنوعی، نانو تکنولوژی و .... موفق شوند.

دکترآقامیری در بخش دیگری از سخنان خود دانشگاه شهید بهشتی را با 23 دانشکده به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای جامع کشور و مامنی مملو از آرامش برای دانشجویان دانست که در رشته‌های علوم انسانی، هنر، معماری، مهندسی، حقوق، روانشناسی، معماری، اقتصاد، کامپیوتر، هوش مصنوعی، مدیریت و پژوهشکده‌های لیزر و گیاهان دارویی در جایگاه برترو رتبه یک کشور قرار دارد. وی دانشگاه شهید بهشتی را در رشته‌های فنی و مهندسی پشتیبان وزارت نیرو و آن را یکی از ویژگی های این دانشگاه عنوان کرد که دانشجویان می توانند بعد از فراغت از تحصیل مستقیما وارد صنعت شوند.

او دانشگاه شهید بهشتی را با 4 هزار خوابگاه پسران و 2 هزار خوابگاه دختران فضایی آرام و دوست داشتنی برای پویندگان علم توصیف کرد که در آن دانشمندان و استادانی با افتخارات جهانی و کشوری به دانشجویان علم می آموزند.  دکتر آقامیری در پایان ابراز امیدواری کرد که دانش آموزان بتوانند بهترین انتخاب را در بهترین شرایط زندگی و موقعیت داشته باشند.

 

برخورداری از امکاناتی چون پارک علم و فناوری، مرکز رشد، استارتاپ ها و شرکت هایی که در حوزه های مختلف از دانش خلق ثروت می کنند از ویژگی های دانشگاه شهید بهشتی است

 

در ادامه دکتر سعیدی معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئت علمی نیز صحبت‌های خود را در دو بخش ارائه کرد و گفت: اینکه بعد از دو ماراتن 12 ساله مجوز ورود به مرحله بعدی یعنی دانشگاه را دریافت کرده اید، نشان از تلاش ارزشمند شماست. در این مرحله اما همان گونه که رئیس محترم دانشگاه هم به خوبی آن را برای شما تشریح کردند، اولین نکته علاقه به نوع رشته انتخابی است. از طریق مشورت با استادان می‌توانید در مرحله اول علاقه و در مرحله دوم جایگاه دانشگاهی که می‌تواند علاقه شما را پاسخگو باشد را بیابید.

دکتر سعیدی افزود: اگر رشته‌های علوم پایه و مهندسی را انتخاب می‌کنید، به غیر از علاقه، باید به درآمدزایی رشته خود بعد از فراغت از تحصیل فکر کنید. با همه این ها اما رضای خدا را اگر در این مسیر مد نظر قرار داده و برای رضای او تحصیل و به مردم خدمت کنید عاقبت به خیر خواهید شد.

وی در ادامه با اهمیت دانستن جایگاه دانشجویان خطاب به آنها گفت: شما آینده ایران هستید و ترسیم کننده سنگرها در حوزه های مختلف از جمله توانمندی در تولید محصولات جدید، ایجاد شرکت های دانش بنیان، کارآفرینی و .... ، دقیقا کسانی که دنیا را در حوزه علم و فناوری متاثر و متحول کرده اند روزی در جایگاهی همانند شما نشسته بودند. این عضو هیئت علمی، حفظ انگیزه برای کسب دانش را بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی ابراز خرسندی کرد که دانشگاه شهید بهشتی با استادان مجرب توانسته در حوزه‌های مختلف از جمله علوم کامپیوتر، بیو تکنولوژی، نانو تکنولوژی، هوافضا، هسته‌ای و غیره به جایگاههای رفیع دست یابد.

 بخش دوم صحبت‌های معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی با ذکر این سوال ادامه یافت که چرا شهید بهشتی را انتخاب کنیم؟ او در پاسخ گفت: دانشگاه شهید بهشتی محیطی آرام با استادانی برجسته است که می‌تواند راهگشای شما در مسیر انتخاب رشته و هم ادامه راه باشد.

وی افزود: این دانشگاه در آشنایی با علوم و فناوری های جدید، علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی و غیره در کشور پیشگام است و شما می‌توانید از این سرمایه و ظرفیت ها به خوبی استفاده کنید. برخورداری از امکاناتی چون پارک علم و فناوری، مرکز رشد، استارتاپ ها و شرکت هایی که در حوزه‌های مختلف از دانش خلق ثروت می‌کنند نیز ویژگی دیگر این دانشگاه جامع است.

این عضو هیئت علمی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبانی که در رویداد درهای باز دانشگاه شهید بهشتی حضور داشتند، به آنها توصیه کرد که هر دانشگاهی را که انتخاب می‌کنند، قوانین آموزشی را فرا بگیرند که می‌تواند یاریگر آنها در ادامه مسیر باشد.

در بخش دوم رویداددرهای باز داوطلبان در دانشکده ها حاضر شدند و در نشست های تخصصی شرکت کردند و با اعضای هیئت علمی و دانشجویان گفن و گو کردند و از بخش های مختلف دانشکده ها و آزمایشگاه ها بازدید کردند. داوطلبان در این دیدار با مشورت با استادان، مجموعه جامعی از اطلاعات درباره رشته تحصیلی، امکانات و توانمندی های دانشکده ها، بازار کار و آینده شغلی را کسب کردند.

​​

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: